Penzion Hustopeče

Ubytování

4x třílůžkový , 4x dvoulůžkový a 1x čtyřlůžkový pokoj.

Celková kapacita 24 lůžek. Možnost 4 přistýlek.

Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením, TV a připojením na internet zdarma. Pokoje jsou útulné a lůžka jsou speciálně na zakázku zhotovena pro maximální spokojenost, spolu s damaškovým povlečením dává klientovi na vědomí, že je zde domácí pohoda a klid. K dispozici je plně funkční kuchyňský kout, kde je možné si uvařit. Káva a čaj je zdarma k dispozici našim ubytovaným hostům. Ve společenské místnosti se podávají také snídaně.

Pro maximální odpočinek je v suterénu další oddělený společný prostor pro odpočinek, posezení , tv, kuchyňský kout.

Parkování aut je zajištěno v uzavřeném prostoru ve dvoře, nebo na soukromém parkovišti před penzionem. Posezení ve dvoře v letních měsících je klidné a můžete si u nás ugrilovat a relaxovat na zahradě. Pro bezpečnou úschovu vašich kol máme pro oddělený zastřešený uzamčený prostor ve dvoře.

Naše další ubytování v Hustopečích

Nově Vám také nabízíme ubytování v penzionu Meredová v Hustopečích. Více informací naleznete zde: Penzion Hustopeče Meredová

Naše Chalupa s vinným sklepem

Disponujeme chalupou s vinným sklepem ve Starovicích (2km od Hustopečí), viz výše na liště ve fotogalerii a nyní můžeme pohodlně ubytovat až 40 osob. Umíme pro naše hosty vytvořit podmínky pro konání firemních večírků, oslav a apod. Nabídka celodenního menu a široké škály moravských vín.

V suterénu penzionu nabízíme školící místnost až pro 12 osob, včetně celodenní nabídky menu a nápojů formou bufetu. Podmínky dohodou telefonicky, nebo e-mailem.

 

Půjčovna kol

Uzavřené parkoviště

Možnost turisticky zajímavých míst ..Lednice, Pálava

Hustopeče a okolí Vám nabízí nové koupaliště s tobogánem, krytý bazén, tenisové kurty. Penzion je možné využít jako výchozí místo pro výlety do okolí. Vodní nádrž Nové Mlýny je pouze 4 km daleko - rybaření, surfování a koupání apod. Na brněnské veletrhy se od nás dostanete pouze za 20 min.

 

 

Fotogalerie

image-default

Kontakty

Telefon: 731 607 220

Telefon: 731 607 221

Email: info@penzion-hustopece.cz

Adresa: Školní 18, 693 01